Facebook
LinkedIn
Belastingaangifte. 

Voorkom het betalen van te veel belasting, hoge boetes en naheffingen en laat uw belastingaangifte door een RB erkende adviseur doen die op de hoogte is van de actuele Belastingwetten.

Hoe vaak komt het voor dat de belastingaangifte een lastige taak blijkt te zijn. Dit komt mede door dat de belastingregels vaak veranderen waardoor het kan voorkomen dat de belastingaangifte niet correct wordt ingediend. Ook blijkt dat mensen vaak niet over voldoende kennis beschikken om belasting te besparen. Dit is natuurlijk zonde. Hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden hiervoor en aan ons de taak om dit voor u uit te zoeken. Zo kijken wij naar de maximale aftrek van bijvoorbeeld een hypotheek.

Daarnaast kunnen onze adviseurs, wanneer u daar toch recht op blijkt te hebben, eventuele toeslagen en/of subsidies voor u aanvragen. Denk bijvoorbeeld aan zorg- of huurtoeslag.

In bijzondere situaties is het altijd een goed idee om een erkend belastingadviseur naar uw aangifte te laten kijken, zoals bijvoorbeeld bij een scheiding, de koop en/of verkoop van een huis. Maar ook als u een eigen bedrijf heeft of kapitaal in het buitenland. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. 

Bel direct
Route