Facebook
LinkedIn
Wie zijn wij en waar komen wij vandaan

Seveba Belastingadvies is ooit begonnen als 2 losse bedrijven. Eivissa Administratie & Advies, gerund door Twan Salimans en Van Esch Belastingadvies, gerund door Johan van Esch, welke op 1 januari 2017 zijn gefuseerd als Salimans en van Esch Belastingadvies. 
De vennoten Twan Salimans en Johan van Esch hebben meer dan twintig jaar samen gewerkt bij ZR Accountants en Belastingadviseurs aan de Vughterweg 15 te’s-Hertogenbosch.

Beide oorspronkelijke bedrijven zijn sinds 1 januari 2012 actief op het gebied van financiële administratie, belastingaangiftes en advieswerk. Daarnaast Kon u bij Van Esch Belastingadvies ook al terecht voor uw loonadministratie. 

Bij ZR Accountants en Belastingadviseurs hebben Twan Salimans en Johan van Esch voornamelijk gewerkt voor cliënten in de medische sector. Johan van Esch heeft daarnaast ook veel Horeca-cliënten in zijn portefeuille gehad.

Vanaf 1 januari 2017 worden de portefeuilles van Eivissa Administratie en Advies V.O.F. en Van EschAdvies V.O.F. samengevoegd, en op 1 februari 2019 zijn wij doorgegroeid naar Seveba Belastingadvies B.V. en Seveba Loonservice, met daarbij ook 2 medewerksters in dienst, zodat onze klanten meer aanspreekpunten krijgen en de voortgang de komende 20 jaar weer gewaarborgd is.

Ons hoofddoel is om onze cliënten goed te begeleiden tegen een normaal tarief zodat ze tevreden zijn en blijven. Als de cliënt tevreden is dan zijn wij dat ook. Wij willen niet ten koste van alles zo groeien dat we geen 100% aandacht meer kunnen geven aan onze klanten.

Door de automatisering op administratief gebied, ofwel “de boekhouding” kan deze op een efficiënte manier gebeuren. Hierdoor kunnen wij meer tijd en aandacht geven aan de jaarstukken, aangiftes Vennootschapsbelasting en Inkomstenbelasting en voornamelijk attent zijn op eventuele adviesmogelijkheden waar u gebaat mee bent.

Bel direct
Route