Ziekte en verzuim bijhouden

Er bestaat een mogelijk om het ziekteverzuim bij te houden in Nmbrs. Dit is een handige tool om bij te houden hoeveel en hoelang uw werknemers ziek zijn.

Nmbrs maakt voor een stappenplan waar u als werkgever aan dient te voldoen om het verzuim in goede banen te leiden. U kunt zelf nog extra actiepunten toevoegen, zoals het doorgeven van een verlaging van het loon aan ons, zodat u niet te veel loon betaald. Wanneer er een datum nadert waarop u een handeling dient uit te voeren, ontvangt u een melding in de mail.

Om bij de verzuim registratie te komen dient u naar de home pagina van de werknemer te gaan. Dat doet u door in de linker blauwe zij balk op het kompas icoontje te klikken. U kiest dan de betreffende werknemer.

Op de home pagina van de werknemer zijn allemaal verschillende onderwerpen, dashlets, te vinden. U kunt deze naar wens verplaatsen en eventueel verwijderen. Door rechtsboven in uw scherm op het icoon voor dashboard bewerken (3 kleintje blokjes en een plusje) te klikken kunt u niet zichtbare dashlets toevoegen aan het homescherm. U maakt zo een snelkoppeling naar het betreffende onderdeel van de loonadministratie.

Ook kunt u bij de werknemer direct naar het tabblad verlof/verzuim gaan. Daar ziet u 2 dashlets, 1 voor ouderschapsverlof en 1 voor verzuim. Door op verzuim te klikken, opent de verzuimregistratie zich. Daar voert u het verzuim in. Hier kunt u na het aanmaken van het verzuim direct ook extra actiepunten toevoegen. Denkt u bijvoorbeeld aan het doorgeven van het verlagen van het loon aan ons.

All in one