Begeleiding startende ondernemers

Denkt u erover om een eigen onderneming te starten? Kiest u er dan voor om u te laten begeleiden door één van onze adviseurs. Zij kunnen u inlichten over alle voor- en nadelen van de verschillende rechtsvormen en zo samen met u de juiste keuze voor u en uw bedrijf maken.

Het opstarten van een eigen onderneming is een spannende tijd, en uiteraard komen daar een hoop vragen bij. Welke rechtsvorm past het beste bij mijn huidige situatie? In welk BTW tarief valt mijn product? Heb ik personeel nodig?

Bij het starten van een onderneming dient u altijd aangifte te doen bij de Belastingdienst en er dient een administratie gestart te worden

Seveba Belastingadvies kan al deze vragen en meer samen met u doorlopen en beantwoorden, en u bijstaan in alle zaken rondom het opstarten van uw eigen bedrijf. Zo gaat u een goede start tegemoet.

Als startende ondernemer heeft u ook wellicht recht op investeringsaftrek, wij zullen u aan het einde van het jaar informeren of het misschien interessant is om zakelijk nog wat te investeren, denk bijvoorbeeld aan een nieuwe zakelijke computer of telefoon die misschien aan vervanging toe is. Kortom wij denken aan alles op het fiscale gebied zodat u kunt doen wat u het beste en het liefste doet, uw bedrijf runnen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we kunnen kijken wat Seveba voor u en uw onderneming kan betekenen.

All in one