Belastingadvies voor ondernemers

Wij bieden professionele begeleiding voor ondernemers. Zo kunt u altijd bij ons terecht om de actuele stand van zaken te bespreken en advies te vragen voor de toekomst.

Onze RB aangesloten adviseurs zijn altijd op de hoogte van de actuele belastingwetten, daardoor kunnen zij u goed bijstaan in het financiële aspect van uw bedrijfsvoering. Zij kunnen u onder andere adviseren in investeringsaftrek, afschrijvingen of een eventuele wijziging van rechtsvorm, wanneer uw onderneming groeit of krimpt.

Heeft u een B.V. of N.V., dan dient u jaarlijks de aangifte vennootschapsbelasting te doen. Rekening houdend met uw individuele situatie, kan Seveba deze voor u verwerken.

Heeft uw B.V. of N.V. een goed jaar gedraaid en wilt u weten of een dividenduitkering gunstig is, ook dan staan wij u bij met een passend advies.

Als ondernemer heeft u wellicht recht op één of meerdere subsidies, wij stellen u hiervan op de hoogte en vragen deze wanneer u dat wenst voor u aan.

Ons Loonservice kantoor, staat u bij met alles dat betrekking heeft op het voeren van een correcte loonadministratie, zodat u kunt doen waar u het beste in bent, ondernemen.

All in one